Kvalitetom do vrhunske usluge

Početna O nama

O nama

Pomoć i informacije

01 2371 352 Pon - Pet od 08:00 do 16:00 webshop@hrc-grupa.hr

 

Za sva pitanja vezana za narudžbe i kupovinu putem web shopa obratite nam se putem maila.

HRC Grupa je sestrinska tvrtka tvrtke Wimax d.o.o koja je zadnja dva desetljeća jedna od vodećih u području kućnog tekstila na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije. Iz dugogodišnje iskustva u nabavci i prodaji kućnog tekstila rodila se ideja o tvrtki koja bi apartmanima i hotelima osigurala lakšu nabavku tekstilnih proizvoda.

Misija

HRC Grupa iz dana u dan prati zadnje svjetske trendove za opremanje Hotelskih i Apartmanskih smještajnih jedinica te svoje znanje i kvalitetu želimo prenijeti na iznajmljivače kako bih Hrvatski turizam podignuli na jednu višu razinu zajedno sa našim partnerima.Naša je misija pružiti svakom kupcu najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupnje te pomno izabran asortiman kvalitetnih roba.HRC Grupa svakom kupcu pristupa individualno te smo u mogućnosti prilagoditi se zahtjevu svakog kupca. Svi artikli iz naše ponude zadovoljavaju visoke zahtjeve naših partnera.

Vizija

Biti najbolji dobavljač tekstila za Apartmane i Hotele u regiji koji će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja - kupcima prvi izbor pri kupnji, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna kompanija. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su kvaliteta, uslužnost, povjerenje, inovativnost i razumijevanje potreba naših kupaca.

Naši brandovi