Kvalitetom do vrhunske usluge

web trgovina
0 kom
0
Početna Blog Opremanje apartmana za goste

Opremanje apartmana za goste

10.04.2019. Komentari (0)

Kada počnete planirati opremanje apartmana za goste, razmislite o tome što biste očekivali u hotelu s 5 zvjezdica i pokušajte ići prema tom standardu. Možda u vašem proračunu nema dovoljno novca za stvaranje oaze za bijeg, ali možete osigurati ono što je potrebno gostima te im pružiti mirno mjesto za opuštanje. 

KREVET

Odaberite najbolji krevet koji si možete priuštiti. Nemojte dati gostima najstariji madrac koji imate. Ako si ne možete priuštiti novi krevet, razmislite o dobivanju kvalitetnog zračnog madraca.

POSTELJINA

Osim čiste posteljine na krevetu, razmislite o dodavanju 2 dodatna seta posteljine.  Računajte da uvijek imajte na raspolaganju dodatne posteljine. Nesreće se događaju! S odabirom 100% pamuka nikada nećete pogriješiti. Udobni jastuci i popluni su također dio luksuznog iskustva.

Bijela posteljina je bezvremenski stil

MJESTO ZA ODLAGANJE KOVČEGA

Očistite prostor za postavljanje police za prtljagu ili malog stola ili klupe kako bi Vaši gosti imali gdje spustili kovčeg kada stignu. Nitko ne voli da se saginje na pod kako bi izvadio čiste čarape. Čak je i stolica bolja od ničega.

OČISTITE POLICE

 Odolite iskušenju da stavite svoju lijepu zbirku knjiga na komodu ili da napunite ormar odjećom. U apartmanu za goste manje je više - više prostora, veća udobnost. Oslobodite se svega što ne biste pronašli u sobi finog hotela. Držite samo najkorisnije predmete u sobi, poput sata i kalendara.

UDOBNO MJESTO ZA SJEDENJE

Neki ljudi se ne osjećaju ugodno sjedeći na krevetu, a vaši gosti ne bi trebali. Postavite tapecirani naslonjač ili bočnu stolicu u sobu sa stolom i lampom u blizini.

DOBRO OSVJETLJENJE

Jedan od najvećih pogrešnih hotelskih dekoracija je nedostatak svjetla za čitanje. Uvijek je poželjno imati izvor svjetlosti u blizini kreveta, tako da vaš gost neće morati posrnuti u mraku, samo da upali svjetlo. Još jedna lampa u blizini stola bila bi odličan izbor. Mala noćna lampica za čitanje je od pomoći, a veče osvjetljenje uz recimo ogledalo je pravi luksuz!

DEKORACIJE

Osvijetljeni sat pored kreveta je izvrstan, a budilica ili sat / radio su još bolji. Dekorativna deka prebačena preko kreveta privući će pogled gosta. Nabavite lijepe blokiće i olovke i stavite ih na vidno mjesto, recimo na praznu plohu stola. Telefon u sobi bit će cijenjen bonus predmet. Možete čak razmisliti o davanju unaprijed plaćene telefonske kartice i uputa o tome kako je koristiti.

CENTAR ZA ZABAVU

Televizor u sobi za goste bio bi cijenjen. Dodajte DVD ili CD player i neke od omiljenih filmova. Ne zaboravite smjestiti daljinski upravljač u blizinu kreveta kako gosti ne bi morali ustajati iz kreveta.

OSIGURAJTE PRIVATNOST

Možda znate da veliko drvo hrasta koji se nalazi izvan prozora kamuflira sve što se događa, ali vaši gosti to neće znati. Odaberite prozorske obloge koje ne samo da povećavaju karakter sobe, već pružaju i privatnost i kontrolu svjetla. Uvijek možete dodati lijepe zavjese i li bočne panele kasnije ..

Istraživanja su pokazala da jedan od ključnih faktora zadovoljnog gosta je osjećaj privatnosti.

SETOVI KLJUČEVA

Pripremite nekoliko kompleta ključeva. Dajte gostima "Inside Scoop" . Ako vaš apartman ima sigurnosni sustav, pripremite upute svojim gostima. To vrijedi ako je apartman u zatvorenom naselju ili susjedstvu koje ima ograničen pristup prilazima, bazenu, pješačkim stazama, propisima o parkiranju ili pravilima o hitnoj evakuaciji.

LOKALNE TURISTIČKE INFORMACIJE

Ako će vaši gosti bez vas ići u grad, cijenit će ako im pripremite karte područja, brošure o žarišnim točkama i upute do vašeg doma. Napravite popis najboljih trgovačkih područja, muzeja, parkova i omiljenih restorana.

 

Autor: Maja Ivanović

opremanje opremanje opremanje opremanje opremanje opremanje opremanje opremanje

posteljina posteljine posteljina posteljina posteljina posteljine posteljine posteljine posteljine

Komentari(0)

Napiši svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Naši brandovi

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Analytics

Google Maps