Kvalitetom do vrhunske usluge

web trgovina
0 kom
0
Početna Blog Koliko često prati posteljinu?

Koliko često prati posteljinu?

04.04.2019. Komentari (1)

Koliko često perete posteljinu?

Pritome ne mislimo samo na plahte i navlake za jastuke za koje je veća vjerojatnost da će doći u izravni kontakt s kožom - također mislimo na deke, poplune, pokrivače, madrace i jastuke. Treba li ih prati tjedno, mjesečno?

OPASNOST ZA ZDRAVLJE

Prema mišljenju stručnjaka, zapravo je prilično loša ideja ostaviti ih duže od tjedan dana.

Naše tijelo odbaci oko milijun stanica kože dnevno, što je idealni mamac za grinje čiji izmet djeluje na naš organizam kao alergen i time direktno narušava naše zdravstveno stanje. Najčešće posljedice dugoročnog izlaganja takvim nametnicima su  ekcem, astma, rinitis, česte prehlade i kožni problemi.

Nakon tjedan dana Vaš krevet može postati „raj“ za bakterije i gljivice.

Stručnjaci nas uvjeravaju da su bakterije nakupljene u vašem krevetu u tjedan dana "značajne" i mogu izazvati alergijske reakcije čak i ako ne patite od stvarnih alergija! Nakon nekog vremena morate reći sami sebi:" Želim li spavati u tome? ". Čak 22% ljudi mijenja posteljinu samo svaka četiri do pet tjedana!

KAKO PRAVILNO ODRŽAVATI POSTELJINU:

Osim pitanja koliko često trebate prati posteljinu važno je i pitanje kako sami pravilno oprati posteljinu. Odaberite biološki deterdžent za učinkovito pranje čak i pri nižim temperaturama od  30 ° C. Da bi vaša posteljina postala još mekša, dodajte omekšivač za njegu tkanine. Na takav način ste si osigurati svježu i mirisnu posteljinu! Preporučamo da uvijek pročitajte deklaraciju na proizvodima i pažljivo slijedite upute.

Preporuča se da odvojite posteljinu od ostatka rublja!

Pranjem posteljine u vrućoj vodi će se smanjiti vlakna, što dovodi do bržeg pucanja materijala. Korištenjem kvalitetnog deterdženta za pranje rublja, koji dobro pere i na nižim temperaturama, osigurat ćete si da dobijete izvrsnu čistoću.

 

Autor: Maja Ivanović

Komentari(1)

Napiši svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Drugi su komentirali...
IvanaIvana328 ožujak 2019.
Samo rijeci pohvale!
Naši brandovi

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Analytics

Google Maps