Kvalitetom do vrhunske usluge

web trgovina
0 kom
0
Početna Blog Kako odabrati luksuzne ručnike?

Kako odabrati luksuzne ručnike?

06.10.2021. Komentari (0)

Čini se kao da hoteli uvijek imaju najmekše i najluksuznije ručnike, zar ne? Pa, imamo dobre vijesti za vas. Isti izvrstan osjećaj moguće je postići kod kuće vlastitim luksuznim ručnicima. Sve se svodi na vježbu odabira visokokvalitetnih ručnika za vaš dom s istim atributima koje ste iskusili kod hotelskih ručnika. Iskoristite naš vodič za ručnike kako biste znali što trebate tražiti i obaviti najbolju kupnju luksuznog ručnika.

KAKO ODABRATI NAJBOLJE KUPAONSKE RUČNIKE

Kupnja ručnika može biti zbunjujuća. Toliko mnogo izbora na tržištu, kako ćete znate koji će godinama izgledati najbolje? Tri glavna faktora dolaze u obzir:

  • Apsorpcija
  • Mekoća
  • Izdržljivost

Detaljniji pregleda svakog:

1. Apsorpcija

Što je ručnik teži i deblji, to će biti više upijajući. Nasuprot tome, tanji ručnici manje upijaju. Vrhunske tkanine poput egipatskog pamuka i organskog pamuka poznate su po nevjerojatnoj moći upijanja.

Turski pamuk također je izvrstan izbor za upijanje uz dodatnu prednost brzog sušenja zahvaljujući jedinstvenom ravnom tkanju. I ne podcjenjujte bambus. Ova prirodno upijajuća tkanina, također ima sposobnost upijanja vlage za super brzo sušenje.

2. Mekoća

Opet, ručnici izrađeni od vrhunskog pamuka - poput turskog, egipatskog i organskog - svi se ističu u pogledu mekoće. Bambus je opet još jedan mudar izbor kada je u pitanju vrhunska mekoća.

Imajte na umu da neki proizvođači ručnike tretiraju omekšavajućim premazom koji na dodir može biti mekan, ali se s vremenom istroši. Odabirom visokokvalitetnih pamučnih ručnika možete izbjeći eventualno razočaranje.

3. Izdržljivost

Ako tražite izdržljivost, s pamukom nikada ne možete pogriješiti, ali to nije jedini izbor za dugotrajne ručnike. Zapravo, dok su pamučni ručnici dugo bili prvi izbor za vrhunske hotele, neki su se zbog svoje mekoće, čvrstoće i izdržljivosti prebacili na ručnike od bambusa.

KOMPLETI LUKSUZNIH RUČNIKA

Jedan od najboljih načina da svoju kupaonu opskrbite super mekanim luksuznim ručnicima je ulaganje u luksuzne komplete ručnika. Luksuzni kompleti ručnika, koji sadrže kombinaciju malog, srednjeg i velikog ručnika, idealno su rješenje za pametne kupce koji traže rješenja sve u jednom. Usporedite luksuzne ručnike na tržištu. U Hrc Grupa web shopu svi naši ručnici za dizajnirani su za udobnost i kvalitetu. Evo par naših favorita:

 

Mirjana Mikulec linija ručnika

Ovi ručnici utjelovljuju klasični luksuz, a istovremeno modernu inovaciju zahvaljujući geometrisjkim oblicima koji im daju karatker. Ostale kvalitete uključuju:

  • Nova razina snage, mekoće i upijanja zahvaljujući iznimno dugim vlaknima
  • Povećanje mekoće pri svakom pranju
  • Izvanredna cjenovna pristupačnost

 

Ručnici Organski pamuk

Ovaj najbolji ručnik također se ističe s značajkama koje uključuju:

  • Minimalistički u dizajnu, ali veliki u pogledu plišanosti, bujnosti i upijanja
  • Luksuzni izgled i dugotrajnost ručnika

Postoji razlog - točnije, mnogo razloga - zašto ove dvije linije ručnika zaslužuju sjajne kritike toliko zadovoljnih kupaca.

ZADRŽITE VAŠE KUPAONSKE RUČNIKE U NAJBOLJEM IZDANJU

Već smo se dotakli često postavljanog pitanja: kakve ručnike koriste hoteli? Kako hoteli održavaju svoje ručnike tako bijelim?

Način na koji se brinete za svoje ručnike ne utječe samo na njihov izgled, već i na njihovu dugotrajnost. Nepravilna njega može dovesti do svega, od nepravilno opranih/prljavim ručnika do štete nastale uvlačenjem osjetljivih vlakana.

 

Autor: Maja Ivanović

 

 

 

 

Komentari(0)

Napiši svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Naši brandovi

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Analytics

Google Maps