Kvalitetom do vrhunske usluge

web trgovina
0 kom
0
Početna Blog 10 dobrodošlih savjeta za uređenje apartmanske kupaonice

10 dobrodošlih savjeta za uređenje apartmanske kupaonice

14.04.2020. Komentari (0)
10 dobrodošlih savjeta za uređenje apartmanske kupaonice

Želite da se vaši gosti osjećaju dobrodošli, cijenjeni i zbrinuti? Isprobajte neke od naših posebnih savjeta za uređenje.

STVORITE PROSTOR ZA POHRANU

Prije dolaska gostiju pogledajte dobro kupaonicu. Postoje li kukice i police na kojima mogu objesiti odjeću i spremiti svoje toaletne potrepštine?

Započnite uklanjanjem nereda i bilo kakvih osobnih predmeta iz kupaonice a to će im pružiti više prostora za njihove predmete.

Za spremanje odjeće i odlaganje ručnika možete koristiti jednostavnu kukicu na vratima koju možete ukloniti nakon što gosti otiđu. Ako vam se ne sviđa postavljanje polica na zidove, razmislite o upotrebi police koja štedi prostor a nalazi se iznad  WC školjke. To je jedno od rješenja za dodavanje više prostora za pohranu.

OSVIJETLITE PROSTOR

Tamne kupaonice mogu se činiti vlažnim i depresivnim; svijetle, čiste kupaonice osvježavajuće su i opuštajuće. Ako kupaonica ima prozore, otvorite rolete i pustite prirodno svjetlo da obasja površine. Za privatnost možete dodati zavjese u svijetlim bojama koje će i dalje puštati svjetlo, no osiguravati privatnost.

Ako se kupaonica nalazi u podrumu, pobrinite se da ima dovoljno rasvjete. Očistite svjetiljke i po potrebi promijenite žarulje. Čak i dodavanje dodatne podne rasvjete može očarati goste.

ULOŽITE U RUČNIKE VISOKE KVALITETE

Uvijek je dobro imati novih, svježih ručnika. Nitko ne uživa u korištenju starih ručnika.

Čak i ako se radi o malom ručniku za ruke, pobrinite se da imate nove (ili gotovo nove) ručnike za svoje goste. Nabavite nešto luksuzno i meko; Egipatski pamuk ja najbolji za luksuzne ručnike.

Kako biste izbjegli potencijalne kožne reakcije, operite ručnike hipoalergenim deterdžentom. Složite ih uredno u hrpu (ili napravite labuda ako možete) i stavite ih na toaletno sjedalo ili policu.

OSIGURAJTE NUŽNO

Ako ste ikad putovali bilo gdje, znate da netko uvijek nešto zaboravi, bilo da je to  šampon, štapići za uši ili slično. Najbolji hoteli imaju zgodne toaletne potrepštine za goste, pa zašto ne biste i vi?

Sada možete koristiti sve hotelske toaletne potrepštine koje Vam padaju na pamet.

Najbitnije je osigurati osnovni  mali komplet  koji uključuje set za pranje zubi, sapun putničke veličine, losion i sve ostalo što smatrate da bi vašim gostima moglo biti korisno. Ponovite za broj gostiju koje dočekujete u apartmanu, tako da svi imaju svoj set.

DODAJTE UDOBNU KUPAONSKU STOPU

Još jedan brz i jeftin način da poboljšate stil kupaonice je da promijenite staru, dosadnu kupaonsku stopu za nešto malo modernije i mekše. Budući da nitko ne voli hodati po hladnom podu, kupaonska stopa također stvara udobnosti za vaše goste.

DODAJTE  UKRASE

Da biste stvorili topliji, ugodan prostor, dodajte nekoliko ukrasa prije dolaska gostiju. Jedna ideja: pospite latice, postavite nekoliko svijeća i ukrasnih malih predmeta  za stvaranje lijepog prikaza. Ne zaboravite ostaviti kutijicu sa šibicama ili upaljač u blizini ako gosti žele zapaliti svijeću tijekom boravka.

OSIGURAJTE MJESTO ZA OGRTAČ I PAPUČE

Jedan od najljepših luksuza u hotelima je mekan i  topao ogrtač i odgovarajuće papuče. Gostima zagrijte svježi ogrtač te dodajte  meke papuče. Bonus: Omogućite grijač ručnika kako bi ga gosti mogli ugrijati dok se tuširaju ili kupaju.

Tako neće morati juriti oko apartmana umotani u vlažni ručnik, a noge im neće biti hladne dok hodaju po prostoru.

DODAJTE SVJEŽE CVIJEĆE I BILJKE

Ništa ne čini prostor privlačnijim od buketa svježeg cvijeća. Postavite prekrasne cvjetove neposredno prije dolaska gostiju. Omogućiti  će im da se osjećaju posebno, a kupaonici će dati dodatnog stila.

Bijela i pastelni tonovi su klasični, ali možete se odvažiti i s malo više boje ako odgovara prostoru.

NEKA MIRIS BUDE UGODAN

Kupaonica s mirisom plijesni nije baš privlačna. Čak i nekoliko dana nagomilana vlaga može učiniti da miris kupaonice dobije loš miris. Izbjegnite takvu situaciju tako što ćete zračiti u kupaonu prije dolaska gostiju i pripremiti osvježivače zraka dok su oni tamo.

Svijeće su izvrsne za uklanjanje loših mirisa, a puno su manje umjetne od sprejeva. Također priložite upaljač, nekoliko štapića tamjana i držač tamjana.

OSTAVITE OSOBNU BILJEŠKU

Ako želite impresionirati svoje goste, ostavite kratku, osobnu notu na lijepoj kartici, možda među predmetima oko ogledala ili na vrhu hrpe ručnika.

Čak i poruka poput "Dobrodošli u apartman! Javite nam ako nešto trebate" učinit će da se vaši gosti osjećaju kao posebni i cijenjeni gosti i ostavit će predivan dojam vaše gostoljubivosti.

 

Autor: Maja Ivanović

opremanje opremanje opremanje opremanje opremanje opremanje opremanje opremanje

posteljina posteljine posteljina posteljina posteljina posteljine posteljine posteljine posteljine

Komentari(0)

Napiši svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Naši brandovi

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Analytics

Google Maps