Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Ovi uvjeti definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponudene na našim stranicama. Isporucitelj (Prodavatelj) je HRC grupa d.o.o., a Kupac robe je posjetitelj e-trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Putem e-trgovine Prodavatelja omogućena je kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja. Cijene su izražene sa PDV-om. Transakcijska valuta je hrvatska kuna (Kn). Prodajno mjesto nalazi se u Republici Hrvatskoj.

NAČINI PLAĆANJA

Naručene proizvode s troškovima dostave ukoliko ih ima, Kupac ce Prodavatelju platiti, na osnovi ponude (npr. opća uplatnica i sl.) putem banaka, poštanskih ureda, internet bankarstva, FINE i sl. ili kreditnim i debitnim kartcama.

Ukoliko plaćate općom uplatnicom, u rubriku „Platitelj“ upišite svoje ime, prezime i adresu. U rubriku „Primatelj“ upišite: HRC grupa d.o.o, Ul.Gordana Lederera,Zagreb. U rubriku Broj računa primatelja“ upišite: HR21 2330 0031 1540 2966 5. U rubriku „Poziv na broj“ upišite: broj ponude.

Ukoliko plaćate kreditnom karticom, možete platiti jednom od sljedećih kartica: MasterCard®, Maestro®, Visa i Diners.

               

IZJAVA O SIGURNOSTI

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

   

IZJAVA O PRIVATNOSTI

HRC grupa d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici HRC grupe d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke.Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara.

Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

Novosti

GFL

  GFL je tvrtka specijalizirana za proizvodnju i distribuciju kozmetike i pratećih...

Krosno

Poštovani kupci, Dobili smo zastupništvo vodeće Poljske tvornice staklenog...

Hotelski šamponi

Poštovani kupci, Dobili smo zastupništvo vodeće Talijanske tvornice...

IDILLA-PLODINE

*** AKCIJA! *** s početkom proljeća počinje i akcija IDILLA Home asortimana i kolekcije...

PONOSNI PARTNER NACIONALNE UDRUGE OBITELJSKIH I MALIH HOTELA

Tvrtka HRC Grupa d.o.o je postala partner Nacionalne udruge Obiteljskih i Malih Hotela Hrvatske.

SAJAM HOTELJERSTVA GAST 02-05.03.2016. SPLIT

Tvrtka HRC Grupa d.o.o ove godine izlaže na prestižnom sajmu Hoteljerstva GAST SPLIT od 02-05.03...

Hotelski šamponi

Uksoro u ponudi HRC grupe hotelski šamponi,sapuni i ostale potrepštine koje svaka...